01+02 june 2019 - Gaasterpark Amsterdam

NeW TaLENTS, BiG NAMeS AND SuRPRiSING SOULS

Het Lief Dagboek: Zoen me met Woorden

HOSTeD BY The Theater

PlayS On Saturday 2:30 PM - 3:20 PM

Eerlijk, ongecensureerd en schaamteloos; de drie kenmerken waar Het Lief Dagboek haar basis vindt. Een platform met kwetsbare, humorvolle en veelal waargebeurde verhalen door sterke, modern feministische vrouwen. Onderwerpen aankaarten, zodat kwetsbaarheden, taboes en die niet zo beeldschone kant van het leven bespreekbaar worden gemaakt. Sterker nog, zodat we daarvan gaan houden, er van kunnen genieten en er om kunnen lachen.

MC Lost De rapper MC Lost is de nieuwe Nederlandse Hip Hop sensatie uit Amsterdam Zuidoost. Lost is al vanaf jonge leeftijd bezig met het schrijven van teksten en het maken van Hip Hop muziek. Hij is een ware storyteller met een verhalende stijl van rappen en won met Soultrash o.a. De Grote Prijs van Nederland.

Roos Dickmann Van rauwe nederhopteksten over de nacht tot kwetsbare gedichten over onze eeuwige slaap in de pyjama van hout. Roos Dickmann schrijft recht op de man af in haar gevarieerde, rauwe en tevens kwetsbare poëzie. Ik ook van mij, want soms gaat het even niet over jou.

Selina Stap Selina Stap is een jonge mediamaker, schrijfster van columns en liefhebber van wijn. Ze schrijft onder het pseudoniem 'Het Zeikwijf' columns over onderwerpen waar over ze wat te zeiken heeft en op z'n tijd ook gedichten en liedteksten. In het weekend dompelt ze zich maar wat graag in het Amsterdamse Nachtleven.

Sophie Laurence Je kan haar herkennen aan haar rode haren, flinke eyeliner en sixties jurkjes, maar wat ze schrijft is meer van nu dan ooit. Sophie, feminist in hart en nieren, schrijft over ‘dingen waar vrouwen niet zoveel vanaf horen te weten’.

Mercedes Coco Ja, dit is haar echte naam. In 2017 richtte Mercedes, samen met Emeline, Het Lief Dagboek op om juist die minder mooie kant van het leven het welverdiende podium te geven. Als modern feminist schroomt ze niet tegen de vertrutting van de samenleving aan te trappen. Met haar hese stem, torenhoge hakken en uitgesproken schrijfstijl zal ze je doen blozen, zelfs als ze je even niet aankijkt.

Host: Emeline Bakker